Articole si NoutatiPentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, ti-am pregatit o scurta istorie a serviciului de inchirieri auto.
Din dorinta de a livra intotdeauana cele mai bune masini, ne-am marit flota auto cu cateva masini noi de inchiriat, care te vor surprinde placut datorita dotarilor si tehnologiei de ultima generatie. 
Unul dintre cele mai frecvente momente in care ai nevoie de o masina de inchiriat este atunci cand calatoresti pe distante mari cu avionul si ai nevoie de confort pentru a te odihni. 
Este prima data cand mergi intr-o calatorie business? Atunci inseamna ca trebuie sa te pregatesti pentru mai multe lucruri, iar noi venim in ajutorul tau cu cateva sfaturi despre

1 2 3 4 5 6 7 8 9 

Ihre Vorteile BDV.Bestauto

 

Preis gefunden = Endpreis

Preis enthält MwSt RCA, Casco, Vignette

Keine Voranmeldung

Preise verhandelbar für längere Zeit

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Bestauto ist ein Unternehmen der Autovermietung Cluj, das Dienstleistungen Mietwagen Cluj das beste Preis / Leistungsverhältnis ein Auto mieten in Siebenbürgen.

Unser Unternehmen verfügt über eine Flotte von 60 Fahrzeuge der zuverlässigsten und standardisierte Marken, kleine Klassen, kompakt oder luxuriösen einschließlich: Audi, BMW, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot, Seat, Fiat, Renault, Dacia preiswerter Mietwagen Cluj, von 10 EUR / Tag .

Weitere Details >>

Ihre Vorteile BDV.Bestauto

 

Preis gefunden = Endpreis

Preis enthält MwSt RCA, Casco, Vignette

Keine Voranmeldung

Preise verhandelbar für längere Zeit